ПИТАННЯ ЩОДО ІНСТИТУТУ НЕГЛАСНИХ СЛІДЧИХ (РОЗШУКОВИХ) ДІЙ ТА НАПРЯМИ ЇХ ВИРІШЕННЯ - Denysenko, M. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Проаналізовано сучасне кримінальне процесуальне й оперативно-розшукове законодавство та результати останніх наукових досліджень. Визначено коло проблемних питань використання результатів негласних слідчих (розшукових) дій у кримінальному судочинстві. Окреслено основні напрями їх вирішення.