ТЕОРЕТИЧНІ ТА ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КРИМІНАЛЬНОГО ПРОВАДЖЕННЯ - Cherniavskyi, S.; Taran, O. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Рец. на кн.: Фаринник В. І. Застосування заходів забезпечення кримінального провадження: теорія та практика : монографія / В. І. Фаринник. – Київ : Алерта, 2017. – 548 с.