ПАМ’ЯТІ КОЛЕГИ (кандидата юридичних наук, професора В. К. Весельського) - Ishchenko, A.; Chornous, Yu. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Стаття надійшла до редколегії 21.08.2017