Сутність та ознаки створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань в контексті криміналістичної методики їх розслідування - Dudarets, R. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто співвідношення понять «воєнізовані формування» та «збройні формування». Проаналізовано визначення цих термінів відповідно до законодавства України та оприлюднених наукових праць.