Виявлення злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів у медичних закладах - Okushko, A. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Досліджено напрями діяльності оперативних підрозділів Національної поліції щодо виявлення фактів порушень правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів у медичних закладах. Акцентовано на необхідності реалізації комплексних заходів, спрямованих на пошук інформації про ці факти. Визначено перелік документів, які повинні опрацьовувати правоохоронці з метою виявлення порушень правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів.