Концептуальні підходи до формування фіскальної політики держави: міжнародний досвід - Rakul, O. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Проаналізовано основні підходи розвинутих країн до формування фіскальної політики держави. Окреслено їх переваги і недоліки в контексті сучасних умов розвитку України. Визначено пріоритетні напрями вдосконалення фіскальної політики нашої держави.