СУБ’ЄКТНИЙ СКЛАД КОНСТИТУЦІЙНОГО СУДУ УКРАЇНИ ЗА НОВИМ ЗАКОНОДАВСТВОМ - Polska, M. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Досліджено суб’єктний склад Конституційного суду України за новим Законом України «Про Конституційний суд України». Встановлено, що, на відміну від попередньої редакції, у цьому нормативно-правовому акті суттєво розширено як структуру зазначеного суду, так і суб’єктний склад осіб, які можуть до нього звертатися.