ПРЕДМЕТИ ЗЛОЧИННИХ ПОСЯГАНЬ У СФЕРІ БУДІВНИЦТВА - Zapototskyi, A. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Визначено предмети злочинних посягань у сфері будівництва, зокрема будівельні матеріали, грошові кошти та інше чуже майно. Висвітлено їх взаємозв’язок з іншими елементами криміналістичної характеристики злочинів.