Способи порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції, як елемент криміналістичної характеристики злочину, передбаченого ст. 275 Кримінального кодексу України - Voitovych, Ya. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Здійснено аналіз галузевого законодавства щодо вимог до безпечності промислової продукції. Визначено низку спеціальних понять у контексті досліджуваної тематики. Описано способи порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції, та окреслено місце цього елемента в криміналістичній характеристиці злочинів, передбачених ст. 275 Кримінального кодексу України.