ОПЕРАТИВНО-РОЗШУКОВА ХАРАКТЕРИСТИКА МАСОВИХ ЗАВОРУШЕНЬ - PustovyіO. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Розкрито зміст поняття оперативно-розшукової характеристики масових заворушень. Розглянуто її кримінально- правову, кримінологічну та криміналістичну складові. Виокремлено пошукові ознаки масових заворушень.