Актуальні проблеми забезпечення безпеки учасників кримінального провадження - Udalova, L. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Здійснено аналіз кримінального процесуального законодавства щодо регламентації підстав і порядку гарантування безпеки учасників кримінального провадження. Виявлено недоліки правового регулювання цієї проблеми та розроблено пропозиції щодо вдосконалення вітчизняного законодавства.