ПОНЯТТЯ ТА ХАРАКТЕРИСТИКА СПАДКОВИХ ПРАВОВІДНОСИН - BirіukovI. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Проаналізовано спадкові правовідносини як вид цивільних правовідносин. Сформульовано визначення цього поняття, що ґрунтується на волевиявленні суб’єктів правовідносин, які виражають соціальну волю. На цій підставі розмежовано спадкові правовідносини та правову норму.