ЗАГРОЗЛИВІ ТЕНДЕНЦІЇ В АГРОПРОМИСЛОВОМУ КОМПЛЕКСІ В КОНТЕКСТІ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ ДЕРЖАВИ ТА ПРОТИДІЇ ЗЛОЧИНАМ ЕКОНОМІЧНОЇ СПРЯМОВАНОСТІ - Hrebeniuk, M. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Проаналізовано внутрішні та зовнішні чинники, що негативно позначаються на розвитку агропромислового комплексу України. Обґрунтовано необхідність прискорення впровадження економічних реформ. Запропоновано заходи державного рівня для протидії виявленим загрозам і забезпечення продовольчої безпеки держави.