ПОНЯТТЯ ШКІДЛИВОГО ПРОГРАМНОГО ЗАСОБУ, ПРИЗНАЧЕНОГО ДЛЯ НЕСАНКЦІОНОВАНОГО ВТРУЧАННЯ В РОБОТУ ЕЛЕКТРОННО-ОБЧИСЛЮВАЛЬНОЇ ТЕХНІКИ - Volkov, O. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Проаналізовано сутність поняття «шкідливий програмний засіб». Визначено його криміналістичні ознаки. Досліджено деструктивні властивості, сформульовано визначення та критерії приналежності програмного засобу до категорії шкідливих.