ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОКУРОРСЬКОГО НАГЛЯДУ ЗА ПРОВЕДЕННЯМ КОНТРОЛЬОВАНОЇ ПОСТАВКИ, КОНТРОЛЬОВАНОЇ ТА ОПЕРАТИВНОЇ ЗАКУПКИ ТОВАРІВ, ПРЕДМЕТІВ І РЕЧОВИН - Demidov, I. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Узагальнено положення щодо організації прокурорського нагляду за проведенням контрольованої поставки, контрольованої та оперативної закупки товарів, предметів і речовин. Здійснено комплексне дослідження проблем організації прокурорського нагляду за проведенням контрольованої поставки, контрольованої та оперативної закупки товарів, предметів і речовин, визначено сутність та правовий зміст зазначеної негласної слідчої (розшукової) дії, особливості її організації. Сформульовано пропозиції щодо вдосконалення кримінального процесуального законодавства України, організаційних засад прокурорського нагляду за проведенням контрольованої поставки, контрольованої та оперативної закупки товарів, предметів і речовин