УЧАСТЬ СПЕЦІАЛІСТА В ПРОВЕДЕННІ ДОПИТУ ПІД ЧАС РОЗСЛІДУВАННЯ НЕНАЛЕЖНОГО ВИКОНАННЯ ПРОФЕСІЙНИХ ОБОВʼЯЗКІВ МЕДИЧНИМ АБО ФАРМАЦЕВТИЧНИМ ПРАЦІВНИКОМ - Taranova, A. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Досліджено особливості використання спеціальних знань у процесі підготовки та проведення допиту під час розслідування неналежного виконання професійних обовʼязків медичним або фармацевтичним працівником. Висвітлено організаційні й тактичні засади проведення цієї слідчої (розшукової) дії. Визначено основні питання, які ставлять слідчі під час допиту.