«ВІЛЬНЕ НЕБО» МІЖ УКРАЇНОЮ ТА ЄВРОПЕЙСЬКИМ СОЮЗОМ: УДОСКОНАЛЕННЯ ПРАВОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ РИНКУ АВІАЦІЙНИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ - Kykot, P. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Досліджено сучасний стан ринку авіаційних перевезень в Україні. Проаналізовано правові засади державного регулювання галузі цивільної авіації. Визначено перспективи розвитку національного ринку авіаційних перевезень, які зумовлені підписанням Угоди між Україною та Європейським Союзом про Спільний авіаційний простір, а також повʼязані із цим недоліки. Сформульовано пропозиції щодо вдосконалення механізмів державного регулювання в галузі авіаперевезень.