ПРЕЦИПІТАЦІЯ ЖЕРТВИ ЯК ЇЇ ПОВЕДІНКОВА РОЛЬ У МЕХАНІЗМІ ЗЛОЧИНУ - Dzhuzha, A.; Siuravchyk, V. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто питання преципітації жертви, залежності відповідальності злочинця й жертви злочину від ступеня втягнення та наміру злочинця, а також взаємодії жертви зі злочинцем. Досліджено ситуацію злочину, що структурно виникає під час зазначеної взаємодії.