ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ОПЕРАТИВНОРОЗШУКОВОЇ ПРОТИДІЇ ПРИВЛАСНЕННЮ ТА РОЗТРАТІ БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ - Vasylevych, Ya. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Досліджено діяльність підрозділів захисту економіки Національної поліції України з оперативно-розшукової протидії привласненню та розтраті бюджетних коштів. Запропоновано способи її вдосконалення.