КРИМІНАЛІСТИЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА НАСИЛЬНИЦЬКОГО ЗАДОВОЛЕННЯ СТАТЕВОЇ ПРИСТРАСТІ НЕПРИРОДНИМ СПОСОБОМ, УЧИНЕНОГО ЩОДО МАЛОЛІТНЬОЇ ОСОБИ - Nikitina-Dudikova, H. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Проаналізовано поняття й елементи криміналістичної характеристики насильницького задоволення статевої пристрасті неприродним способом, учиненого щодо малолітньої особи.