ЗАЛУЧЕННЯ ГРОМАДЯН ДО ОХОРОНИ ГРОМАДСЬКОГО ПОРЯДКУ - Kostiushko, O. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Визначено особливості залучення громадян до охорони громадського порядку та державного кордону в складі державних органів і громадських об’єднань. Проаналізовано питання співпраці та взаємодії представників поліції з населенням, територіальними громадами та громадськими об’єднаннями, що спрямовано на забезпечення партнерства та задоволення потреб суспільства. Висвітлено основні завдання, форми й методи роботи громадських формувань у сфері охорони публічної безпеки та порядку.