Поняття юридичної консультативної діяльності як виду юридичної діяльності - Voloshyna, Ya. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Проаналізовано загальні ознаки юридичної консультативної діяльності, на підставі чого сформульовано авторське визначення поняття «юридична консультативна діяльність».