ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ПРАВОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЯК СЕМІОТИКО-ПРАВОВА ПРОБЛЕМА - O. Pavlyshyn (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Окреслено напрями вдосконалення законодавчого,правозастосовчого, правоосвітнього процесів і правоохоронноїдіяльності. Визначено, що логіко-функціональний аналіз іформалізація в контексті семіотичної методології єоптимальними способами підвищення ефективності правовоїдіяльності. Схарактеризовано значення семіотичного підходу длярозв’язання низки актуальних проблем юриспруденції насучасному етапі розвитку.