ЧИННИКИ ВДОСКОНАЛЕННЯ АДМІНІСТРАТИВНОПРАВОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ ФІСКАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ В УКРАЇНІ - O. Rakul (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розглянуто основні соціальні, економічні та міжнародні чинники вдосконалення адміністративно-правового регулювання фіскальної політики України.