Актуальне дослідження проблем протидії злочинам у сфері використання інформаційних технологій - С. Чернявський; А. Вознюк (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 2019)
Рец. на кн.: Протидія злочинам у сфері використання інформаційних технологій : інтегр. навч.-практ. посіб. / [М. В. Карчевський, В. В. Коваленко, В. Є. Комлєв та ін.] ; за ред. М. В. Карчевського. Харків : Право, 2019. 188 с.