Формування інформаційного суспільства в Україні: філософсько-правовий аналіз - В. Марчак; Р. Шевчук (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 2019)
Рец. на кн.: Кушакова-Костицька Н. В. Філософсько-правові засади розвитку  інформаційного суспільства в Україні : монографія. Київ : Логос, 2019. 533 с.