ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ ЗАРУБІЖНОГО КРИМІНАЛЬНОГО ЗАКОНОДАВСТВА З ПРОТИДІЇ ВИКОРИСТАННЮ КОШТІВ, ОДЕРЖАНИХ ВІД НЕЗАКОННОГО ОБІГУ НАРКОТИКІВ - V. Beznohykh (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Висвітлено особливості історичного розвитку кримінального законодавства США, Великої Британії, Франції, Німеччини та окремих країн колишнього СРСР, яке встановлює відповідальність за відмивання (використання) коштів, здобутих від незаконного обігу наркотиків та інших видів злочинної діяльності. Здійснено порівняльний аналіз норм кримінального права України та зарубіжних країн у цій сфері.