КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ ВІКТИМОЛОГІЧНОГО ЗАПОБІГАННЯ ЗЛОЧИНАМ - I. Kopotun; A. Savchenko (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Рец. на кн.: Джужа А. О. Віктимологічні засади запобіганнязлочинам в Україні: теорія та практика / А. О. Джужа. – Київ :Нац. акад. внутр. справ, 2017. – 400 с.