АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ПРОЦЕСУАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПРОКУРОРА НА СТАДІЇ ДОСУДОВОГО РОЗСЛІДУВАННЯ - O. Kuchynska; D. Serheieva (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Рец. на кн.: Рогатюк І. В. Процесуальна діяльність прокурорана стадії досудового розслідування : монографія / І. В. Рогатюк. –Київ : Нац. акад. внутр. справ, 2016. – 544 с.