Юридико-лінгвістична теорія як нова парадигма пізнання права - Р. Луцький (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 2019)
Рец. на кн.: Мінченко О. В. Загальнотеоретичні та методологічні засади системи юридико-лінгвістичних знань : монографія. Київ : Нац. акад. прокуратури України, 2019. 382 с.