ДОСЛІДЖЕННЯ АСПЕКТІВ СУБ’ЄКТИВНОЇ СТОРОНИ СКЛАДУ ЗЛОЧИНУ В КОНТЕКСТІ КРИМІНАЛЬНО-ПРАВОВОЇ ПРОБЛЕМАТИКИ - V. Matviichuk (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Рец. на кн.: Вереша Р. В. Теоретико-прикладні аспектисуб’єктивної сторони складу злочину / Р. В. Вереша. – Київ :Алерта, 2017. – 568 с.