Правові й організаційні засади вдосконалення правоохоронної діяльності та запобігання злочинам у сфері інтелектуальної власності в Україні - Л. Удалова (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 2020)
Рец. на кн.: Топчій В. В. Кримінально-правові та кримінологічні заходи запобігання злочинам у сфері інтелектуальної власності в Україні : монографія. Ірпінь : Ун-т ДФС України, 2019. 408 с.