Теоретико-правове дослідження правових відносин у сфері прикордонної безпеки України - С. Гусарєв (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 2020)
Рец. на кн.: Ганьба О. Б. Правові відносини у сфері прикордонної безпеки України: теоретичні і прикладні проблеми : монографія. Хмельницький : НАДПСУ, 2020. 477 с.