Конституційно-правові засади розвитку сфери фізичної культури і спорту - А. Колодій (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 2021)
Рец. на кн.: Палюх А. Я. Правові засади розвитку сфери фізичної культури і спорту : монографія. Тернопіль : Паляниця В. А., 2020. 316 с.