Конституційно-правові засади створення й функціонування органів державної влади та управління України: історико-правове дослідження - Б. Калиновський (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 2021)
Рец. на кн.: Дудченко О. С. Конституційно-правові засади створення й функціонування органів державної влади та управління радянської України в 1920-х  – першій половині 1930-х років : монографія / за заг. ред. Г. В. Лаврик. Ніжин : НДУ ім. М. Гоголя, 2019. 405 с.