Теоретичні та прикладні засади контрольно-наглядової діяльності в межах досудового розслідування - С. Чернявський (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 2021)
Рец. на кн.: Мірковець Д. М. Контрольно-наглядова діяльність на досудовому розслідуванні: теорія та практика : монографія. Одеса : Гельветика, 2021. 432 с.