АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ СТВОРЕННЯ ТА ФУНКЦІОНУВАННЯ СЛУЖБИ ФІНАНСОВИХ РОЗСЛІДУВАНЬ У КОНТЕКСТІ ЄВРОПЕЙСЬКИХ СТАНДАРТІВ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ФІНАНСОВОЇ БЕЗПЕКИ - V. Khomenko (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 2017)
Досліджено сучасний етап створення Служби фінансових розслідувань в Україні. Визначено її завдання та принципи діяльності, місце серед органів виконавчої влади в контексті європейських стандартів забезпечення фінансової безпеки. Наведено аргументи щодо включення Служби фінансових розслідувань до системи Міністерства внутрішніх справ України.