ЗАПОБІГАННЯ ПРОТИПРАВНИМ ДІЯМ У СФЕРІ АДМІНІСТРАТИВНОГО ПРАВА ЗА ДОПОМОГОЮ ТЕХНІЧНИХ ЗАСОБІВ - Ye. Bakutin (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 2017)
Розглянуто аспекти використання досягнень науково-технічного прогресу для виконання завдань щодо забезпечення внутрішньої безпеки в державі як стратегічного напряму сучасності, що передбачає технізацію та комп’ютеризацію правоохоронної діяльності.