ЗАПОБІГАННЯ СУТЕНЕРСТВУ ПРАВООХОРОННИМИ ОРГАНАМИ УКРАЇНИ - O. Yemets (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 2017)
Розглянуто особливості здійснення уповноваженими оперативними підрозділами заходів щодо запобігання вчиненню сутенерства. Вивчено правові аспекти протидії цим злочинам, а також специфіку профілактичної роботи правоохоронних органів України. Запропоновано рекомендації для працівників оперативних підрозділів Національної поліції щодо запобігання сутенерству в сучасних умовах.