СПОСОБИ ВЧИНЕННЯ ЗЛОЧИНІВ У СФЕРІ ДЕРЖАВНИХ ЗАКУПІВЕЛЬ - Ya. Vasylevych (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 2017)
Визначено нові підходи до завдань та повноважень підрозділу захисту економіки Національної поліції України. Описано типові способи вчинення злочинів у сфері державних закупівель.