ПРИВАТНИЙ ТА ПУБЛІЧНИЙ ІНТЕРЕСИ В ПРАВІ: СУЧАСНИЙ СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ ПОДАЛЬШОГО ДОСЛІДЖЕННЯ - Oleksandrа Hunіak (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розглянуто сучасний стан і перспективи осмислення проблематики приватного та публічного інтересів у праві. Проаналізовано важливі ідеї мислителів, філософів, юристів щодо сутності приватного та публічного інтересів від найдавніших часів розвитку політико-правової думки до сьогодення. Досліджено та згруповано праці сучасних правознавців, які вивчали різні аспекти природи приватного та публічного інтересів у праві. Визначено ключові напрями подальшого опрацювання співвідношення зазначених категорій.