РЕАЛІЗАЦІЯ ПРИНЦИПУ СПРАВЕДЛИВОСТІ В КРИМІНАЛЬНОМУ ЗАКОНІ УКРАЇНИ - Yuliia Reznik (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Досліджено наукові джерела та проаналізовано норми українського законодавства щодо проблем визначення проявів принципу справедливості. Констатовано наявність засад справедливості в кримінальному праві, незважаючи на відсутність її легальної дефініції. Підтримано позиції науковців, які порушують питання про необхідність визначення вказаного принципу в кримінальному законодавстві.