СПІВВІДНОШЕННЯ ДЕТЕРМІНАНТ «ПРАВО НА ОХОРОНУ ЗДОРОВ’Я» ТА «ПРАВО НА МЕДИЧНУ ДОПОМОГУ» - Valentyna Kovryhina (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Досліджено зміст категорій «право на охорону здоров’я» та «право на медичну допомогу» в Україні.