Визначення місця та ролі служби фінансових розслідувань в Україні - S. Cherniavskyi; V. Vasylynchuk (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 2017)
Запропоновано нові наукові підходи щодо визначення місця та ролі служби фінансових розслідувань у процесі реформування правоохоронних органів України.