Захист прав людини під час збройних конфліктів - N. Kaminska; N. Patricha (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Проаналізовано статус учасників збройних конфліктів, особливості реалізації їхніх прав, захист порушених прав і свобод. Досліджено проблему відповідності національного законодавства у цій сфері чинним міжнародно-правовим стандартам.