Суб’єкти відносин безоплатної правової допомоги в Україні - M. Polska (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розкрито поняття суб’єктного складу правової допомоги та безоплатної правової допомоги. Охарактеризовано види безоплатної правової допомоги. Подано класифікацію суб’єктів, які мають право на отримання відповідного виду правової допомоги, а також тих, які можуть її надавати.