Проблеми дотримання законності під час здійснення контролю за вчиненням злочину - Ye. Shapovalenko; S. Kozenko (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Досліджено проблемні питання дотримання законності під час здійснення такої негласної (слідчої) розшукової дії, як контроль за вчиненням злочину. Розкрито специфіку та форми реалізації зазначеного заходу.