Адміністративно-правовий аспект права на охорону здоров’я - V. Kovryhina (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Здійснено ґрунтовний аналіз становлення права на охорону здоров’я, досліджено сутність детермінанти «право на охорону здоров’я» та визначено її складові.