Кримінологічна характеристика злочинів у сфері службової діяльності працівників правоохоронних органів - V. Bodnar (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Здійснено аналіз таких кримінологічних показників злочинності у сфері службової діяльності працівників правоохоронних органів, як рівень, структура та динаміка. Досліджено географію та рівень латентності цього виду злочинності. Виявлено тенденції динаміки злочинів у сфері службової діяльності, що є підставою для розроблення ефективних заходів протидії цьому виду злочинності.