Концептуальні засади запобігання суспільно небезпечним діянням - A. Vozniuk (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Висвітлено концептуально важливі проблемні питання запобігання злочинам, пов’язані із застосуванням понятійно-категоріального апарату, що характеризує цей процес, а також із визначенням оптимально ефективної його системи. Надано пропозиції щодо їх вирішення.